Handdukstorkarna

Tyvärr måste vi meddela att testet med att stänga av alla handdukstorkar ej föll i god jord. Enligt de instruktioner vi fått från de fackmän/konsulter vi varit i kontakt med krävs att samtliga handukstorkar är avstängda för att ge en korrekt bild. En påslagen och icke-fungerande handukstork kan alltså vara tillräckligt för att ge problem för många andra i huset. Styrelsen har sprungit i trapphusen, mailat och försökt att få kontakt med samtliga medlemmar men, dessvärre utan resultat i ett fåtal fall. Vissa medlemmar har vi vare sig fått tag i via dörrknackning eller mail. Eftersom vi i styrelsen valt att fysiskt kontrollera att alla handukstorkar varit avslagna (kalla oss gärna cyniska) anser vi att vi inte kunna lova inför konsulterna att vi genomfört ett säkert test med avstängning och således gå vidare med felsökningen och de kostnader de innebär.

 

I och med att det nu är sommar med semestrar och resor inser vi att ett nytt försök i nuläget ej är aktuellt. Istället kommer vi att plocka upp denna tråd i september och då göra ett nytt försök att komma in till alla er medlemmar. Förhoppningsvis kan vi koordinera detta med stundande reparation av gasledningarna (vg se nedan)

 

Ni som fortfarande har er handdukstorkar avstängda kan därmed vrida på dessa igen om ni så önskar.

 

Samtidigt passar vi på att tacka alla er som ställt upp. Den allra största majoriteten av medlemmarna har varit ytterst tillmötesgående och det har varit trevligt att få en kort pratstund med när vi varit runt.