Varmvattnet (uppdaterad x 2)

Under sommaren tycks problemet med varmvattnet eskalerat. Flera av oss har påtalat att det, om möjligt tagit ännu längre att få varmt vatten i kranarna och att såväl tryck som temperatur svajat.

 

I och med detta har vi tagit nya tag och haft hit rörmokare och fackfolk inom VVS. Vid genomgången lyckades man då hitta flertalet möjliga orsaker till våra problem, vilka nu åtgärdats. Störst hopp har vi till att problemen med temperaturen skall vara åtgärdat. Risken finns att trycket fortfarande inte är optimalt. Fortsatt felsökning pågår. Återkoppla gärna om ni upplever någon skillnad.

 

Uppdatering (31 augusti):
Vi har redan fått ett par återkopplingar med positiva resultat. Förhoppningsvis kan vi nu börja se en ände på dessa långdragna problem. Hör gärna av er kring er situation med vattnet.

 

Uppdatering (5 september):
Vi har fortfarande fått mycket sparsam återkoppling hur varmvattnet fungerar för er medlemmar. Hör gärna av er för att berätta om ni upplever någon skillnad. För er nyfikna kan vi berätta det vi åtgärdat är byte av ett filter som var i det närmaste igensatt. Filtret har bytts enligt uppsatt schema. Misstanken finns att skakningarna från Citybanan kan vara grundorsaken, att vibrationerna från sprängningarna vibrerar loss avlagringar i ledningarna.